Enkele van onze klanten

Aanstelling experts bedrijfsjuristen voor opmaak beleidsplan modernisering van de juridische beroepen

De minister van Justitie bereidt tegen de zomer van 2018 een beleidsplan voor dat voorstellen zal bevatten tot modernisering van alle juridische beroepen, waaronder het beroep van bedrijfsjurist.

Miniatuurvoorbeeld

Vialegis, uw partner

Vialegis is de specialist in het vinden en plaatsen van juridische profielen, zowel in vast als tijdelijk verband.

Onze klanten zijn (grote en kleine, lokale en internationale) advocatenkantoren, multinationals en KMO’s, notariaten, overheidsinstellingen en andere organisaties die beroep wensen te doen op profielen met een juridische achtergrond.

Vialegis is ook aanwezig in enkele andere Europese landen. Momenteel hebben we kantoren in Luxemburg en Spanje (Madrid en Barcelona).

Vialegis Luxemburg wordt geleid door Alexis Yaghi die wordt bijgestaan door twee consultants. Tevens wordt er nauw samengewerkt met het Belgische Vialegis-team. Iterlegis Espana telt vijf consultants, drie in Madrid en twee in Barcelona, onder leiding van Silvia Pérez-Navarro.

We timmeren volop verder aan onze Europese expansie, met de uitbouw van lokale kantoren en/of door samen te werken met betrouwbare partners. Overigens behandelen we regelmatig zoekopdrachten in andere landen waar we (nog) geen eigen kantoor hebben.

We houden u op de hoogte van onze nieuwe Europese avonturen!

Vialegis LUX Iterlegis ES