Legal

Heeft u een tijdelijk tekort aan juridisch talent door ziekte of zwangerschapsverlof of is er een tijdelijke toename aan werk? Of heeft u nood aan bijkomende of specifieke expertise voor een bepaald project?

Vialegis beschikt over een uitgebreid netwerk van gemotiveerde juristen, paralegals en notarieel juristen die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Ze hebben elk hun specialiteit, ervaringsniveau en talenkennis.

Wij brengen u in contact met de meest geschikte kandidaten voor zowel dagdagelijkse juridische ondersteuning als voor de opvolging van de meest complexe en gespecialiseerde dossiers.

Wat bieden wij u?

  • Door onze marktkennis en uitgebreide pool van kandidaten kunnen wij op zeer korte termijn geschikte kandidaten voorstellen.
  • Onze kandidaten worden op “no cure no pay” basis aan u voorgesteld. Enkel wanneer u zelf beslist dat een kandidaat geschikt is, volgt er een effectieve samenwerking.
  • Transparante prijszetting: de legal interim managers leveren hun prestatie op basis van een forfaitaire dagvergoeding. Op het einde van de maand worden enkel de effectief gepresteerde dagen gefactureerd. Zo houdt u uw budget onder controle.
  • Flexibiliteit: onze legal interim managers kunnen ingezet worden voor zowel fulltime als parttime ondersteuning en voor korte of langere periodes, in functie van de noden van uw organisatie.
  • We zorgen voor een regelmatige follow-up zodat we tijdig kunnen ingrijpen of bijsturen.

Ons team van consultants, allen zelf ervaren juristen, helpt u graag met het vinden van de geschikte kandidaat. U kan rekenen op een grondige screening van de markt, een kwalitatieve selectie van kandidaten, voortdurende begeleiding en professioneel advies op maat. We kunnen hierbij terugvallen op onze jarenlange ervaring, onze database en een uitgebreid netwerk binnen de juridische sector.

Kwaliteit valt soms moeilijk te duiden in onze sector. Wij onderscheiden ons door onze snelheid en onze doortastendheid (we blijven zoeken tot we vinden), door onze out-of-the-box oplossingen en door de diepgaande begeleiding van kandidaten (en indien nodig, onze overtuigende coaching, zonder evenwel opdringerig te zijn).

Bij een nieuwe vraag wordt tijdens een eerste gesprek uitvoerig met de klant besproken wat de gewenste dienstverlening is en wat het profiel van de ideale kandidaat zou zijn. Als marktleider behandelen we jaarlijks meer dan 250 aanvragen voor legal interim managers.

Elk van de getalenteerde profielen in onze pool wordt op voorhand uitgebreid geïnterviewd zodat we in staat zijn om u met kennis van zaken op korte termijn een aantal geschikte kandidaten voor te stellen. Daarbij wordt vanzelfsprekend rekening gehouden met belangrijke factoren als beschikbaarheid, duur van het project, gewenste ervaring, relevante rechtstakken, talenkennis en andere noodzakelijke competenties.

U selecteert wie u wil ontmoeten, wij regelen de interviews. U kiest de uiteindelijke kandidaat en wij doen de rest.

Zoekt u tijdelijk talent? Neem dan zeker contact op met onze consultants!