Opdrachtgevers

Vialegis is de specialist in het vinden en plaatsen van juridische profielen, zowel in vast als tijdelijk verband.

Onze klanten zijn (grote en kleine, lokale en internationale) advocatenkantoren, multinationals en KMO’s, notariaten, overheidsinstellingen en andere organisaties die beroep wensen te doen op profielen met een juridische achtergrond.

We zijn gespecialiseerd in het vinden en plaatsen van advocaten, bedrijfsjuristen, fiscalisten, notariële profielen, compliance officers, paralegals en andere juridische profielen. Als niche-speler in ‘legal’ zoeken we zowel junior juristen of paralegals als partners voor advocatenkantoren en general counsels voor bedrijven (en alles wat binnen het scala daartussen valt.)

Vialegis staat voor kwaliteit, discretie, professionalisme en snelheid. We zijn marktleider in België en werken volgens het motto “voor én door juristen”. Al onze consultants hebben ervaring aan de balie, in het bedrijfsleven of in de notariële wereld, waardoor we perfect uw juridische noden kunnen inschatten en de juiste kandidaten kunnen voorstellen. We beschikken over een uitgebreide marktkennis en een groot netwerk zodat we snel en efficiënt kunnen schakelen.

Zoekt u versterking voor uw advocatenkantoor of voor de juridische dienst van uw bedrijf? Contacteer Marie Brepoels, Director Vaste Werving & Selectie.

Zoekt u tijdelijke versterking, een freelancer die u tijdelijk uit de nood kan helpen?
Contacteer Valérie Hofman, Director Legal Interim Management

Voor notariële profielen, zowel in vast als tijdelijk dienstverband, kan u Sara Berquin of Caroline Indekeu, onze Consultants Notariaat, contacteren.

Voor paralegals, in vast dienstverband, kan u Isabelle Kamp, Consultant, contacteren. Voor tijdelijke versterkingen, Kathy Mommen, Consultant.

Search

U bent op zoek naar advocaten, bedrijfsjuristen en –fiscalisten, paralegals, notariële juristen en EU & Competition Lawyers voor een vaste betrekking in uw bedrijf?

Lees meer

Legal interim management

Hebt u een tijdelijk tekort aan juridisch talent door ziekteverlof, zwangerschapverlof, tijdelijke toename aan werk of nood aan extra werkkrachten voor specifieke projecten?

Lees meer