HR Interim Management / HR Freelance

Vialegis beschikt over een uitgebreid netwerk van HR-profielen die beschikbaar zijn voor tijdelijke opdrachten. Ieder heeft zijn eigen expertise, ervaring en taalvaardigheid.

Wij brengen u in contact met de meest geschikte kandidaten voor dagelijkse HR-ondersteuning of voor meer gerichte en/of complexe opdrachten.

Wat bieden wij u?

  • Dankzij onze diepgaande kennis van de markt en onze uitgebreide pool van kandidaten kunnen wij u op zeer korte termijn geschikte kandidaten voorstellen.
  • Onze kandidaten worden u aangeboden op een "no cure no pay" basis. Er komt pas een effectieve samenwerking tot stand indien u zelf besluit dat een kandidaat geschikt is voor uw project.
  • Transparante voorwaarden: HR freelancers en HR interim managers worden beloond op basis van een vaste dagvergoeding. Aan het einde van de maand worden alleen de daadwerkelijk gewerkte dagen gefactureerd. Zo houdt u uw budget onder controle.
  • Flexibiliteit: onze HR freelancers en HR interim managers kunnen worden ingezet voor een fulltime of parttime ondersteuning en zowel voor korte als lange periodes, geheel afhankelijk van de behoeften van uw organisatie.
  • We zorgen voor een regelmatige opvolging zodat we indien nodig zo snel mogelijk kunnen ingrijpen of bijsturen.

Ons team van consultants helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. We doen beroep op onze uitgebreide ervaring, database met contacten en netwerk in de HR sector. Hierdoor kunt u rekenen op een gedetailleerde screening van de markt, een kwalitatieve selectie van kandidaten, permanente ondersteuning en professioneel advies op maat.

Wij bieden u diensten van de hoogste kwaliteit aan in onze sector. Wij onderscheiden ons van onze concurrenten enerzijds door de snelheid en vastberadenheid waarmee we u out-of-the-box oplossingen bieden, anderzijds door onze diepgaande coaching van kandidaten (met, indien nodig, de juiste dosis overtuigingskracht).

Bij een nieuwe aanvraag wordt de gewenste service en het profiel van de ideale kandidaat in detail geanalyseerd in een eerste gesprek met de opdrachtgever.

Alle kandidaten van onze talentpool worden vooraf gedetailleerd geïnterviewd. Hierdoor kunnen wij op korte termijn een gefundeerd voorstel doen van kandidaten die geschikt zijn voor uw project of opdracht. We houden hierbij uiteraard rekening met belangrijke factoren zoals beschikbaarheid, projectduur, vereiste ervaring, taalvaardigheid en andere noodzakelijke competenties.

U selecteert de kandidaten die u wenst te ontmoeten en wij regelen de interviews. U kiest uw finale kandidaat en wij zorgen voor de verdere organisatie van de samenwerking.

ZOEKT U TIJDELIJK TALENT? NEEM DAN ZEKER CONTACT OP MET ONZE CONSULTANTS!