Vialegis vervoegt House of HR

We zijn erg tevreden en trots te kunnen meedelen dat Vialegis de groep House of HR vervoegd heft, een Europese HR groep met Belgische roots. Met meer dan 13 jaar ervaring draagt Vialegis bij tot het succes van advocatenkantoren en juridische diensten van bedrijven door de beste juridische talenten te vinden. Dankzij het platform van House of HR zal Vialegis over de mogelijkheden beschikken om zijn internationale ambities kracht bij te zetten terwijl het zijn ondernemende karakter behoudt.

“Als onderdeel van House of HR zullen we in bepaalde landen, waar we kantoren willen openen, sneller kunnen groeien. Daardoor zullen we immers in staat zijn om in onze nichemarkt overnames te doen. We zullen ook synergiën kunnen creëren met de andere vennootschappen van de groep die reeds in deze landen aanwezig zijn.”

Jérôme Caille, CEO van House of HR, zei dat hij onder de indruk was van hoe het Vialegis-team een snelle groei in de juridische nichemarkt heeft kunnen waarmaken: “Door Vialegis in de groep van House of HR op te nemen, versterken we onze aanwezigheid op de toekomstige markt. De groep House of HR biedt hen een forse groeitroef aan in die landen waar we al aanwezig zijn, waardoor we de omzet kunnen verhogen en onze activiteiten kunnen uitbreiden.” De sterk ondernemende culturen van House of HR en van Vialegis passen perfect bij elkaar.

Aangemaakt op mei 17, 2017