Vialegis lanceert nieuwe divisie notariaat

Vialegis is reeds een aantal jaren marktleider in België inzake de rekrutering van juristen en legal interim management. Om ook aan de groeiende vraag naar geassocieerde notarissen, notariële juristen en notariële paralegals tegemoet te komen, heeft Vialegis besloten een aparte divisie uit te bouwen die zich zal richten op notariële profielen (en dit zowel voor vaste als voor tijdelijke functies).

Met het oog hierop werd Sara Berquin aangeworven, die vanaf 1 september 2016 het Vialegis-team heeft vervoegd. Sara werkte 4 jaar als notarieel juriste bij notaris James Dupont in Brussel (nu Actalys) en nadien meer dan 18 jaar bij de geassocieerde notarissen Berquin in Brussel, waar ze zich voornamelijk specialiseerde in vennootschappenrecht.

Als echte “people person” haalde ze steeds veel voldoening uit de contacten met bedrijfsjuristen en advocaten, en ze besloot haar carrière te heroriënteren en te kiezen voor een job in de human resources sector. Ze volgde een bijkomende opleiding als Human Resources Manager die ze in juni 2016 voltooide met grote onderscheiding.

Bent u notaris en op zoek naar (tijdelijke of permanente) versterking van uw team, of wil u zelf aan de slag binnen de notariële wereld? Aarzel niet om ons te contacteren via sara.berquin@vialegis.be of op het nummer 02 290 23 53.

Aangemaakt op september 5, 2016