Vialegis en Legalia bundelen hun krachten

Vialegis, marktleider op de Belgische markt inzake rekrutering van juristen en fiskalisten en inzake legal interim management, heeft Legalia, eveneens een nichebedrijf in ‘legal staffing’, overgenomen.

Legalia, dat zich sinds 2012 ontwikkelt onder leiding van de oprichter Harold Dulait, heeft een prominente plaats verworven in de markt van de gespecialiseerde juridische recruterings- en interim management-bedrijven, vooral op de Franstalige markt. Naast Harold Dulait werken bij Legalia, dat zijn hoofdkantoor in Wavre heeft, twee consultants. 

Harold Dulait: “Wij zijn verheugd het team van Vialegis, dat een uitstekende reputatie heeft in onze sektor, te vervoegen. Samen zullen we ongetwijfeld nog beter in staat zijn om onze klanten te bedienen en onze kandidaten mooie carriere-mogelijkheden te bieden. “

Philippe Jadoul, CEO van Vialegis, vult aan: “Wij kennen Harold en Legalia al een aantal jaren en hebben hen steeds gerespekteerd als een beloftevolle, correcte en degelijke concurrent. Het feit dat onze werkwijze en waarden nauw bij elkaar aansluiten, evenals de geografische complementariteit, maakt onze samenwerking evident. Wij kijken er erg naar uit om met Harold en zijn collegas samen te werken.”

Harold Dulait en zijn twee collegas zullen het team van Vialegis integreren en hun aktiviteiten verderzetten onder de naam Vialegis. Vialegis zal voortaan kantoren hebben in Diegem en Waver.

 

Aangemaakt op januari 21, 2019