Job | Carrièrecoaching | Jurist | Bachelor | Notariaat | Vlaanderen / Brussel

Notariaat Vlaanderen / Brussel Notariat Fonction permanente
Imprimer
Numéro de réference: VL/LAW/NOT/GEN/19

Notre client

Vialegis in het notariaat

Vialegis is pionier en marktleider in België voor het plaatsen van vaste én tijdelijke juridische profielen. Ons team bestaat uit ervaren consultants met een juridische opleiding en achtergrond.

Sinds een aantal jaren heeft Vialegis een aparte divisie notariaat bestaande uit een team van consultants met een notariële background die jou met raad en daad kunnen bijstaan bij het bepalen van jouw professionele toekomst.

Vialegis werkt nauw samen met een zeer groot aantal notariskantoren in Vlaanderen en in Brussel om hen te ondersteunen in de zoektocht naar (notarieel) juristen of notarieel medewerkers. De gezochte profielen gaan van startende bachelors rechtspraktijk tot heel ervaren (notarieel) juristen.

Description de la fonction

Wie ben je ?

Ben je notarieel jurist, jurist of notarieel medewerker (bachelor rechtspraktijk)?

Ben je geboeid door de notariële materies?

Ben je een starter of heb je reeds ervaring?

Heb je een bijzondere interesse in (familiaal) vermogensrecht, vastgoedrecht, en/of vennootschapsrecht?

Profil

Wat kunnen we voor je doen ?

Heb je twijfels over je toekomst, carrière of weet je niet goed welke richting je uit wil?

Neem dan gerust vrijblijvend én geheel confidentieel contact op met één van onze ervaren consultants van de divisie notariaat en zij bekijken graag met jou je mogelijkheden.

We begeleiden je via een korte telefonische kennismaking, een uitgebreide persoonlijke ontmoeting in ons kantoor of spreken graag af voor een koffietje bij jou in de buurt.

Met onze jarenlange ervaring, enerzijds in het notariaat en anderzijds als consultant bij Vialegis, kennen we als geen ander de noden en pijnpunten maar ook zeker de vele voordelen van de sector.

Wij helpen jou dan ook graag bij het verder uitstippelen van jouw professionele toekomst.

Agrément recrutement & sélection: VG.896/B (Région flamande) – 00078-405-20121019 (Région Bruxelles Capitale) – W.RS.162 (Région wallonne)

 

Un seul fichier.
Limité à 2 Mo.
Types autorisés : pdf doc docx jpg jpeg png.